Tietoa minusta

chakara-tietoa-minusta

Miltei kaksikymmentä vuotta sitten tutustuin hierojaksi opiskellessani vyöhyketerapiaan ja sieltä saakka unelma taidon hankkimisesta on elänyt ja kulkenut matkassani. Elonpolku ei aina ole suoraviivainen ja johdonmukainen ja siksi matkani kohti unelmaa kesti näinkin kauan.

Ilmeisesti aika oli kypsä tammikuussa 2019 ja eteeni ilmestyi mainos vyöhyketerapiakoulutuksesta. Hetken pohdittuani päätin uskoa unelmaani ja lähdin opiskelemaan uutta ja ihmeellistä. Matka ei ollut helppo ja kevyt, mutta olen kiitollinen, että tein sen. Olen onnellinen saatuani tämän taidon ja tiedon elämääni, joka on rikastuttanut minun elonpolkuani monilla uusilla uskomattomilla ihmisillä ja kokemuksilla.

Luulen että tämä unelma antoi odottaa itseään että olisin valmis vastaanottamaan sen. Matkaani oli elämänpolulta karttunut tarpeeksi sitä niin sanottua elämänkokemusta pystyäkseni tulemaan osaksi ja ymmärtääkseni tätä hienoutta.

Nyt on aika testata unelman siipien kantavuutta ja toivon voivani siirtää oppejani ja taitoani omien käsieni ja sydämen välityksellä teidän hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kerro ystävillesi